Dekor nameštaj po meri
 Paraćin   tel. + 381 35 569 064 ;  + 381 64 613 88 80
Najbolji izbor iverice
 
Obrada iverice i medijapana
Materijali se obrađuju na najsavremenijim mašinama uz stručno rukovanje kvalifikovanih kadrova.
Nudimo veliki izbor pratećih okova i materijala, od najskupljih do najeftinijih: puno drvo, farbani medijapan, fumirani medijapan, univer, oplemenjena iverica od renomiranih svetskih proizvođača EGGER, KRONOSPAN, FUNDERMAX, FALCO...
Izrada krojnih listi
Usluga sečenja obrade i kantovanja iverice
Dekor namestaj je firma koja će ispuniti svaku Vašu želju ili potrebu za uređenjem stambenog ili poslovnog prostora. Nas odlikuje savremeni dizajn, visok kvalitet izrade i što je najvažnije pristupačne cene, konkurentne na tržištu. Mi smo tu da opremimo vaš prostor na vaše zadovoljstvo.
3D projektovanje nameštaja
Izrada nameštaja po meri podrazumeva
Dolazak na lokaciju i razgovor sa Vama, skiciranje posla i dogovor o Vašim željama i potrebama, odabir materijala i dezena, savetovanje i preporuka sa naše strane. Zatim pristupamo sečenju i pripremi materijala za sklapanje.I na kraju sklapanje samih elemenata i postavljanje na mesto. U svakom trenutku smo otvoreni za bilo kakav dogovor ili ako vam je potreban savet da bi ste svoj prostor što adekvatnije iskoristili.Naš krajnji cilj je da Vi budete zadovoljni i da taj komad nameštaja bude ukras u Vašem domu ili kancelariji.
Obrada pločastih materijla!
Bavimo se izradom gotovih elemenata za namestaj od 2003.godine i za to vreme smo razvili i usavrsili tehnicki i tehnoloski proces izrade namestaja po meri.